Resultats de la cerca frase exacta: 4

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. ull
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Obertura, petita o gran, present en un formatge de manera natural a causa del metabolisme dels ferments o per accions mecàniques, durant l'elaboració o la fermentació. [...]
2. ull de llebre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
1. Cep conreat tradicionalment a la península Ibèrica, que s'adapta bé als climes frescos i dona el raïm ull de llebre. 2. Raïm negre produït pel cep ull de llebre, de maduració primerenca, allargat, compacte i amb els grans mitjans, esfèrics, de color negre blavós i amb la pell gruixuda, que dona [...]
3. longan
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fruit comestible del longan, que fa fins a 2,5 cm de diàmetre, de forma esfèrica, pell groguenca o marronosa i polpa blanca i sucosa, amb una llavor central grossa de color negre amb una taca blanca que recorda la forma d'un ull. [...]
4. longan
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fruit comestible del longan, que fa fins a 2,5 cm de diàmetre, de forma esfèrica, pell groguenca o marronosa i polpa blanca i sucosa, amb una llavor central grossa de color negre amb una taca blanca que recorda la forma d'un ull. [...]